Scroll Top
1619 София, ул. "Огнеборец" 3

STUVA 2021

STUVA Изложение за тунелно строителство

STUVA 2021 – Международното изложение за подземни пътни и железопътни транспортни системи.

Въпреки напрегнатата ситуация свързана с COVID 19, в периода 24-26 ноември 2021г се проведе Международното изложение за подземни пътни и железопътни транспортни системи – STUVA 2021 на територията на индустриалния панаир в Карлсруе.

На площ от 7 000 кв. м. Бяха представени продукти и услуги от областите “машини и оборудване”, “материали и аксесоари”, “планиране и консултиране” и “изпълнение” в областта на тунелното и подземното строителство.

При спазване на всички противоепидемични мерки, наложени от правителството на Република Германия,  с над 1000 регистрирани участници и множество представители на търговски дружества от цяла Европа, STUVA 2021 не постави рекорд по посещаемост. STUVA 2021 показа нещо много по-важно, показа основната специфика на тунелното строителство – отдаденост и решителност за справяне с всяка ситуация и във всякакви условия. Показва, че тунелното строителство е не просто професия, а призвание.

Екипът на  „Глобал Кънстръкшън“ АД имаше удоволствието да посети  международнoто  изожението и да се запознае с последните достижения на водещите производители на тунелно оборудване и механизация, както и какви са новостите при планирането и изпълнението на големи и стратегически инфраструктурни проекти.